Monday 15/9
Ostpanerad kyckling serveras med tomatsås samt basmatiris (G, L)
Rimmad sej serveras med grönärtssås, knaperstekt bacon, haricots samt kokt potatis (L)
Tuesday 16/9
Raggmunk med stekt fläsk från Blackerts gård serveras med rårörda lingon (L, G)
Fisk och skaldjursgryta med sej, torsk, lax, musslor, räkor, fänkål, tomat, lök aioli samt krutonger (G)
Wednesday 17/9
Nattbakad högrev serveras med kryddpeppar- lagerbladsky, stekt morot o lök, rödbetor samt kokt potatis
Ugnsbakad lax serveras med räksås, salladslök, sockerärtor samt kokt potatis (L)
Thursday 18/9
Wallenbergare på kalvfärs serveras med potatispuré, gröna ärtor, rårörda lingon samt skiratsmör (G, L)
Ärtsoppa med fläsk serveras med pannkakor, lättvispad grädde samt jordgubbssylt (G, L)
Friday 19/9
Schnitzel på gris från Blackerts gård serveras med bearnaisesås, gröna ärtor, rödvinssås samt rostad färskpotatis (G)
Hemgravad lax serveras med dillstuvad potatis, citron samt senapssås (L)
Veckans
Vegetarisk: Pestoöverbakad tofu serveras med tomatsås, haricots samt basmatiris
Sallad:
Rökt kalkon, äpple, grönkål, salladslök sojabönor