Dagens Rätt

DAGENS LUNCH: Buffé med två varmrätter, salladsbuffé, smör, bröd, lättöl, bordsvatten, samt kaffe och kaka.

Vegetariskt finns alltid från köket.

Vecka: 38

måndag 16/9

Pocherad flundra serveras med räksås, sparris samt kokt potatis
Kycklingfajitas serveras med tortillabröd, guacamole samt gräddfil

tisdag 17/9

Raggmunk serveras med stekt fläsk samt rårörda lingon
Fisk och skaldjursgratäng med cocktailtomater, parmesan samt kokt potatis

onsdag 18/9

Köttfärslimpa på viltfärs serveras med grönpepparsås, rårörda lingon, pressgurka samt potatispuré
Panerad sej serveras med kall skagensås, dill picklad morot, citron samt kokt potatis

torsdag 19/9

Höstgryta på högrev serveras med rotfrukter, svamp och lök samt ris
Inkokt lax serveras med dillmajonnäs, syrad gurka samt potatis

fredag 20/9

Schnitzel på rapsgris serveras med gröna ärtor, bearnaise, rödvinssås samt rostad potatis
Fisk och skaldjurslasagne serveras med ruccolacreme

Veckans

Veckans vegetariska: Wokade grönsaker med majsplättar serveras med guacamole, gräddfil samt tortillabröd

lunchbuffe
MjölbyStadshotell-18DagensLunch
MjölbyStadshotellD