Monday 22/4
Lasagne serveras med Coleslaw samt kryddig tomatsås (L, G)
Gravad lax serveras med dillstuvad potatis, senapssås samt citron(L)
Tuesday 23/4
Raggmunk med stekt fläsk från Blackerts gård serveras med rårörda lingon (G, L)
Rimmad torsk serveras med grönärtssås, knaprigt bacon samt dillrullad potatis (L)
Wednesday 24/4
Rulad på flundra fylld med räkor o spenat serveras med räksås, sockerärtor samt kokt potatis (L)
Skomakarlåda på fläsknoisette serveras med potatispuré, bacon, purjolök samt rödvinssås(L)
Thursday 25/4
Wallenbergare serveras med potatispuré, skiratsmör, gröna ärtor samt rårörda lingon (G, L)
Ugnsbakad lax serveras med ramslökshollandaise, citron, sparris o lök samt kokt potatis
Friday 26/4
Schnitzel på gris från Blackerts gård serveras med bearnaisesås, gröna ärtor, rödvinssås samt rostad potatis (G)
Kryddig kyckling serveras med caesarsallad, krutonger samt färskriven parmesan (L
Veckans
Vegetarisk: Ärt o morotsbiffar serveras med tomatsås samt ris o grönsakswok
Sallad: Fetaost, rödlök, oliver, tomat, gurka,roman(L)