Dagens Rätt

DAGENS LUNCH: Buffé med två varmrätter, salladsbuffé, smör, bröd, lättöl, bordsvatten, samt kaffe och kaka.

Vegetariskt finns alltid från köket.

Vecka: 12

måndag 18/3

Rotmos serveras med rimmad oxbringa, senap samt pepparrot.
Fisk och skaldjursgryta serveras med aioli samt krutonger.

tisdag 19/3

Pytt i panna serveras med stekt ägg, rödbetor samt saltgurka.
Laxfärsbiff serveras med örtkryddat potatisstomp samt lime- koriander yoghurt.

onsdag 20/3

Kycklinggryta smaksatt med kokos, lime chili samt basmatiris.
Ugnsbakad sej serveras med Östgöta champinjoner, purjolök, brynt smör samt amadine.

torsdag 21/3

”Klimatsmart” Lasagne på vilt (hjort, vildsvin) serveras med tomatsås samt coleslaw.
Västerbottenost bakad rimmad torsk serveras med vitvinssås samt stött potatis o broccoli.

fredag 22/3

Schnitzel på rapsgris serveras med bearnaisesås, gröna ärtor, rödvinssås, rostad potatis.
Pastawok serveras med räkor, musslor, citron och färskriven, parmesan samt ruccola.

Veckans

Veckans vegetariska: Wokad Oumph serveras med grönsaker, örtyoghurt samt tortillabröd

lunchbuffe
MjölbyStadshotell-18DagensLunch
MjölbyStadshotellD