Dagens Rätt

DAGENS LUNCH: Buffé med två varmrätter, salladsbuffé, smör, bröd, lättöl, bordsvatten, samt kaffe och kaka.

Vegetariskt finns alltid från köket.

Vecka: 03

måndag 14/1

Köttbullar serveras med gräddsås, rårörda lingon, pressgurka samt kokt amadine
Fisk & skaldjursgryta med tomat, lök, fänkål serveras med aioli, krutonger

tisdag 15/1

Kyckling och grönsakswok med äggnudlar serveras med chilidressing
Ugnsbakad lax serveras med gräddkokt savoykål, citron samt amadine

onsdag 16/1

Raggmunk med stekt fläsk samt rårörda lingon
Rimmad torsk serveras citron-timjansås, smörstekta haricots verts samt kokt potatis

torsdag 17/1

Panerad sej serveras med remuladsås, citron samt amadine
Skinkstek serveras med äppelgräddsås, äpplemos samt stekt potatis

fredag 18/1

Pannbiff på hjort från Östergötland serveras med gräddkokta Östgöta champinjoner, rårörda lingon samt rostad potatis
Paella med kyckling, räkor, chorizo och musslor serveras med limeyoghurt

Veckans

Ugnsbakad rotselleri serveras med tomat, fänkål och oliver

lunchbuffe
MjölbyStadshotell-18DagensLunch
MjölbyStadshotellD