Dagens Rätt

DAGENS LUNCH: Buffé med två varmrätter, salladsbuffé, smör, bröd, lättöl, bordsvatten, samt kaffe och kaka.

Vegetariskt finns alltid från köket.

Vecka: 21

måndag 20/5

Halstrad lax serveras med gräddkokt spenat, citron samt amandine.
Chorizo serveras med senapsstuvad blomkål samt kokt amandine.

tisdag 21/5

Chili- ingefärskryddad kycklingfilé serveras med caesarsallad, färskriven parmesan samt krutonger.
Panerad sejfilé serveras med kall skagensås, citron, pressgurka samt amandine.

onsdag 22/5

Pannbiff serveras med gräddkokta Östgöta champinjoner, rårörda lingon samt amandine.
Rimmad torsk serveras med rödbetor, kapris, lök, pepparrot samt kokt amandine.

torsdag 23/5

Gräddstuvad pytt i panna, kokt ägg, saltgurka samt rödbetor.
Ugnsbakad kummel serveras med räksås, sockerärtor, sparris samt amandine.

fredag 24/5

Schnitzel på rapsgris serveras med gröna ärtor, bearnaise, rödvinssås samt amandine.
Pasta serveras med pesto, cocktailtomater, spenat, lök samt parmesan.

Veckans

Veckans vegetariska: Kikärts-morotsbiff serveras med gräddkokta champinjoner o ruccola

lunchbuffe
MjölbyStadshotell-18DagensLunch
MjölbyStadshotellD