Monday 21/4
STÄNGT - Påsk
Tuesday 22/4
Parmesanbakad kyckling serveras med ratatouille, citronyoghurt samt rostad potatis (L)
Fisk och skaldjursgratäng med lax, sej och räkor, sparris, dill, gräslök samt kokt potatis
Wednesday 23/4
Panerad flundra serveras med remouladsås, citron, pressgurka, gröna ärtor samt kokt potatis (G)
Nattbakad bbq glaserad fläskkarré serveras med tzatziki samt stekt potatis (L)
Thursday 24/4
Pannbiff serveras med ölbrässerad lök, löksky, rårörda lingon, saltgurka samt potatis (G)
Färskostöverbakad sej med ramslök, citronsås, sockerärtor, citron samt kokt potatis (L)
Friday 25/4
Schnitzel på gris från Blackerts gård serveras med bearnaisesås, gröna ärtor, rödvinssås samt rostad potatis (G)
Cannelloni med spenat och ricotta serveras med tomatsås samt färskriven parmesan (G, L)
Veckans
Vegetarisk: Oumph serveras med kikärtor, wokade grönsaker samt gräslöksyoghurt (L)
Sallad:
Prosciutto, fetaost, oliver, tomat, rödlök, roman, vinägrett (L)