Monday 29/4
Rimmad ugnsbakad färsk kolja serveras med citron- gräslökssås, haricots samt kokt potatis (L)
Flygande Jakob med kyckling, bacon, banan, chiligrädde serveras med basmatiris (L)
Tuesday 30/4
Raggmunk med stekt fläsk från Blackerts gård serveras med rårörda lingon (G, L)
Fisk o skaldjursgryta med lax, sej, torsk, musslor, räkor serveras med fänkål, tomat, lök, saffran, krutonger (G)samt aioli
Wednesday 1/5
OBS! STÄNGT - 1 MAJ
Thursday 2/5
Nattbakad Bbq glaserad fläskkarré från Blackerts gård serveras med tzatziki samt rostad potatis (L)
Panerad flundra serveras med kall skagensås, citron, gröna ärtor samt kokt potatis (G)
Friday 3/5
Schnitzel på gris från Blackerts gård serveras med bearnaisesås, gröna ärtor, rödvinssås samt rostad potatis (G)
Laxpudding serveras med skiratsmör, citron samt pepparrot (L)
Veckans
Vegetarisk: Gnocchi serveras med rostad broccoli, pumpakärnor, tomat samt färskriven parmesan (G, L)
Sallad:
Räkor, ägg, sparris, picklad lök, roman, chilidressing