Monday 29/9
Parmesanöverbakad kyckling serveras med tomat-fetaostcremé, haricots samt rostad potatis (L)
Fisk och skaldjursgratäng med sej, lax, räkor, dill, sparris serveras med kokt potatis (L)
Tuesday 30/9
Raggmunk med stekt fläsk från Blackerts gård serveras med rårörda lingon (L, G)
Krämig fisk o skaldjurgryta med torsk, sej, lax, räkor, musslor, dragon, dijonsenap, lök, morot, fänkål, krutonger samt aioli (G)
Wednesday 1/10
Viltskavsgryta med champinjoner, lök, bacon serveras med potatispuré samt rårörda lingon (L)
Ugnsbakad lax serveras med hummersås, citron, sockerärtor samt kokt potatis (L)
Thursday 2/10
Färsbiff på hjort från Östergötland serveras med champinjonsås, rårörda lingon, pressgurka samt rostad potatis (L)
Rimmad torsk serveras med basilikasås, citron, rostad broccoli samt kokt potatis (L)
Friday 3/10
Schnitzel på gris från Blackerts gård serveras med bearnaisesås, gröna ärtor, rödvinssås samt rostad färskpotatis (G)
Pasta fusilli serveras med räkor Indienne (L, G)
Veckans
Vegetarisk: Parmesangratinerad broccoli serveras med tomat o bönragu samt rostad potatis
Sallad:
Pastasallad med ost o skinka samt picklad lök