Monday 1/9
Pankopanerad kycklinglårfilé serveras med fried rice samt citronaioli (G)
Rimmad torsk serveras med skiratsmör, rödbetor, kapris, lök, pepparrot samt kokt potatis (L)
Tuesday 2/9
Raggmunk med stekt fläsk från Blackerts gård serveras med rårörda lingon (L, G)
Rulad på flundra fylld med spenat, räkor, färskost serveras med hummersås, salladslök samt kokt potatis (L)
Wednesday 3/9
Rotmos serveras med rimmad oxbringa, skånsk senap, pepparrot samt gröna ärtor (L)
Ädelostöverbakad lax serveras med citron o gräslökssås, sockerärtor, citron samt kokt potatis (L)
Thursday 4/9
Skomakarlåda på pannbiff med rödvinssås, potatispuré, purjolök, bacon samt saltgurka (L)
Fisk och skaldjurgratäng med lax, sej, torsk, musslor, räkor serveras med fetaost, soltorkad tomat, salladslök samt potatis (L)
Friday 5/9
Schnitzel på gris från Blackerts gård serveras med bearnaisesås, gröna ärtor, rödvinssås samt rostad färskpotatis (G)
Pasta fusilli serveras med havets läckerheter, fänkål, lök, spenat, paprika, citron samt färskriven parmesan (L, G)
Veckans
Vegetarisk: Pulled Oumph serveras med rotsaker, grönkål, tomat samt riven parmesan (L)
Sallad:
Ost, skinka, pasta, sweetchili, tomat, broccoli, gurka (G)