Monday 3/2
Kyckling o grönsakswok serveras med mangochutneycremé samt basmatiris
Parmesanbakad lax serveras med saffran-gräslökssås, sockerärtor samt kokt potatis (L)
Tuesday 4/2
Raggmunk serveras med stekt fläsk från Blackerts gård samt rårörda lingon (G, L)
Flundrarulad fylld med räkor o spenat serveras med räksås, haricots samt kokt potatis (L)
Wednesday 5/2
Hackad femöring med lök, stekt ägg, löksky, potatispuré samt saltgurka (L)
Örtpanerad sej serveras med kall ägg o purjolöksås, citron, picklad gurka samt kokt potatis (G)
Thursday 6/2
Skomakare låda på nattbakad högrev, bacon, purjolök, rödvinssås samt potatispuré (L)
Fisk o skaldjursgryta med lax, sej, torsk, musslor, räkor, tomat, lök, fänkål, aioli samt krutonger (G)
Friday 7/2
Schnitzel på gris från Blackerts gård serveras med bearnaisesås, gröna ärtor, rödvinssås samt rostad potatis (G)
Cannelloni med spenat och ricotta serveras med tomatsås, spenat samt färskriven parmesan (L, G)
Veckans
Vegetarisk: Pestoöverbakad tofu serveras med bönsymfoni samt tomatsås
Sallad:
Rökt skinka, ost, tomat, rhode island, roman paprika (L)