Monday 27/10
Parmesanbakad kyckling serveras med ratatouille, haricots samt rostad potatis
Rimmad torsk serveras med citron-gräslökssås, sockerärtor samt kokt potatis (L)
Tuesday 28/10
Raggmunk med stekt fläsk från Blackerts gård serveras med rårörda lingon (L, G)
Ugnsbakad lax serveras med räksås, salladslök, dill samt kokt potatis (L)
Wednesday 29/10
Kyckling och grönsakswok serveras med basmatiris samt sweetchilicremé (L)
Panerad flundra serveras med dansk remouladsås, citron, gröna ärtor samt kokt potatis (G, L)
Thursday 30/10
Pannbiff serveras trattkantarellsås, rårörda lingon, pressgurka samt rostad potatis (L)
Fisk och skaldjursgryta med lax, sej, torsk, musslor, räkor, tomat, lök, fänkål, krutonger samt aioli (L, G)
Friday 31/10
Schnitzel på gris från Blackerts gård serveras med bearnaisesås, gröna ärtor, rödvinssås samt rostad färskpotatis (G)
Paella med kyckling, chorizo, räkor, musslor serveras med chilicreme
Veckans
Vegetarisk: Bakad rotselleri serveras med linser samt ratatouille
Sallad:
Rökt skinka, ost, gurka, tomat, roman, äpple, rhode island (L)