Monday 2/6
Flygande Jakob med kyckling, bacon, banan, chiligrädde samt ris (L)
Ugnsbakad sej serveras i saffran- apelsinsås, räkor, salladslök samt potatis (L)
Tuesday 3/6
Ostpanerad kyckling serveras med tomatsås samt ris (L,G)
Fisk o skaldjursgratäng med lax, sej, musslor, räkor serveras med sparris, små tomater, spenat i vitvinssås samt potatis(L)
Wednesday 4/6
Panerad flundra serveras med kall skagensås, citron, gröna ärtor samt potatis (G)
Pannbiff serveras med lök, löksky, saltgurka, rårörda lingon samt stekt potatis
Thursday 5/6
Schnitzel på gris från Blackerts gård serveras med bearnaisesås, gröna ärtor, rödvinssås samt rostad potatis (G)
Hemgravad lax serveras med dillstuvad potatis, citron samt senapssås (L)
Friday 6/6
Nationaldagen
Stängt Lunch
Kvällsbuffé öppet kl 17-20
Välkomna!
Veckans
Vegetarisk: Oumph med bön-grönsakswok på tortillabröd med aioli (G)
Sallad: Räkor, citron, ägg, roman, sparris, rädisa, gröna ärtor