Monday 23/6
Örtkryddad kyckling serveras med dragonsås, broccoli, smörgåsgurka samt potatis (L)
Ugnsbakad sej serveras med vitvinssås, ramslök, sparris, små tomater samt potatis(L)
Tuesday 24/6
Nattbakad fläskkarré från Blackerts gård serveras med äppelgräddsås, äpplemos, potatis med savoykål samt färska örter (L)
Fiskgratäng med lax, sej, torsk, räkor i gräslöksås, sparris samt potatis (L)
Wednesday 25/6
Ugnsbakad lax serveras med gräslökshollandaise, citron, sockerärtor samt färskpotatis
Lasagne serveras med tomatsås samt cole slaw (G, L)
Thursday 26/6
Lammfärsbiff med fetaost, soltorkad tomat serveras med tzatziki samt rostad färskpotatis (L)
Örtpanerad flundra serveras med dansk remouladsås, citron, gröna ärtor samt färskpotatis (G)
Friday 27/6
Schnitzel på gris från Blackerts gård serveras med bearnaisesås, gröna ärtor, rödvinssås samt rostad färskpotatis (G)
Kyckling serveras med caesarsallad, krutonger samt färskriven parmesan (G)
Veckans
Vegetarisk: Halloumi med pak choi, kikärtor, sparris, spenat, små tomater samt örtyoghurt (L)
Sallad: Fetaost, gurka, paprika, tomat, rödlök, svarta oliver, vinägrett