Monday 11/8
Helstekt kotlettrad från Blackerts gård serveras med pepparsås, smörgåsgurka, rostad broccoli samt potatis (L)
Rimmad torsk serveras med grönärtssås, räkor, gräslök, salladslök samt kokt potatis (L)
Tuesday 12/8
Färskostfylld kycklingfilé serveras med soltorkad tomatsky, haricots, rostad potatis (L)
Västerbottenostöverbakad sej serveras med räksås, knipplök samt kokt potatis (L)
Wednesday 13/8
Panerad flundra serveras med kall skagensås, citron, gröna ärtor samt kokt färskpotatis (G)
Nattbakad fläskkarré från Blackerts gård serveras med chili- mangocremé, majscobettes samt prästostpotatis (L)
Thursday 14/8
Pannbiff serveras med champinjonsås, rårörda lingon, smörgåsgurka samt rostad färskpotatis (L)
Ugnsbakad lax serveras med citron- gräslökssås, sockerärtor, citron samt kokt potatis (G, L)
Friday 15/8
Schnitzel på gris från Blackerts gård serveras med bearnaisesås, gröna ärtor, rödvinssås samt rostad färskpotatis (G)
Hemgravad lax serveras med dillstuvad potatis, citron samt senapssås (L)
Veckans
Vegetarisk: Ärt o morotsbiff serveras med höstgrönsaker samt örtyoghurt (L)
Sallad:
Räkor, ägg, ärtor, roman, sojabönor, citron, rhode island