Monday 15/4
Kryddig kycklingfilé serveras med dragonsås, broccoli, gelé samt prästostpotatis (L)
Fisk och skaldjursgryta med tomat, fänkål, lök och morot, aioli samt krutonger (G)
Tuesday 16/4
Raggmunk med stekt fläsk från Blackerts gård serveras med rårörda lingon (G, L)
Rimmad torsk serveras med citron-gräslökssås, gröna ärtor, citron samt kokt potatis (L)
Wednesday 17/4
Gorgonzolaöverbakad lax serveras med ramslökscremé, citron, haricots samt kokt potatis (L)
Gräddstuvad pytt i panna serveras med kokt ägg, saltgurka samt rödbetor(L)
Thursday 18/4
Panerad flundra serveras med kall skagensås, citron, gröna ärtor samt kokt potatis (G)
Nattbakad högrev serveras med kryddpeppar- lagerbladsky, morötter, lök, rödbetor samt potatis(L, G)
Friday 19/4
Schnitzel på gris från Blackerts gård serveras med bearnaisesås, gröna ärtor, rödvinssås samt rostad potatis (G)
Tortellini med spenat och ricotta serveras med tomatsås, spenat samt färskriven parmesan (L)
Veckans
Vegetarisk: Parmesangratinerad broccoli serveras med quinoa samt säsongens primörer (L)
Sallad: Kallrökt lax , pepparrot, picklad lök, sojabönor, citron