Monday 18/1
Kycklinglårfilé från Bosgård ostpanerad serveras med tomatsås samt ris.
Gravad lax serveras med dillstuvad potatis, hovmästarsås samt citron.
Tuesday 19/1
Raggmunk serveras med stekt fläsk från Blackerts gård samt rårörda lingon.
Lasagne serveras med cole slaw samt kryddig tomatsås.
Wednesday 20/1
Panerad flundra serveras med remouladsås, citron, gröna ärtor samt amandine.
Nattbakad fläskkarré från Blackerts gård serveras med äppelgräddsås, brysselkål, äpplemos samt potatis.
Thursday 21/1
Flygande Jakob serveras med kyckling från Bosgård, bacon, banan samt ris.
Parmesanbakad lax serveras med ruccolacremé, citron samt potatispuré.
Friday 22/1
Schnitzel från Blackerts gård serveras med gröna ärtor, bearnaise, rödvinssås samt rostad potatis.
Pasta gemelli serveras med räkor, lax, fänkål, dill samt färskriven parmesan.
Veckans
Veckans vegetariska: Ugnsbakad rotselleri serveras med vintergrönsaker samt tomatsås.