Monday 20/1
Pankopanerad kyckling serveras med sötsursås samt basmatiris (G)
Fisk och skaldjursgratäng med lax, sej, torsk, räkor, citron och dill serveras med kokt potatis (L)
Tuesday 21/1
Raggmunk serveras med stekt fläsk från Blackerts gård samt rårörda lingon (G, L)
Bohusgryta serveras med lax, sej, torsk, räkor, musslor, fänkål, lök, morot, potatis och limeaioli samt krutonger(G)
Wednesday 22/1
Bouef bourguignon med champinjoner, smålök, bacon serveras med potatispuré samt saltgurka (L)
Örtöverbakad lax med ruccolacremé, citron samt kokt potatis (G, L)
Thursday 23/1
Wallenbergare serveras med potatispuré, gröna ärtor, skiratsmör samt rårörda lingon (L, G)
Stekt strömming med senap o dill serveras med Västerbotten crème samt potatispuré (G, L)
Friday 24/1
Schnitzel på gris från Blackerts gård serveras med bearnaisesås, gröna ärtor, rödvinssås samt rostad potatis (G)
Hemgravad lax serveras med dillstuvad potatis, citron samt senapssås (L)
Veckans
Vegetarisk:
Gnocchi serveras med champinjoner, morot, sockerärta samt örtyoghurt (L)
Sallad:
Fetaost, tomat, gurka, svarta oliver, rödlök, paprika (L)