Monday 21/10
Kryddig kyckling serveras med ädelostsås, rostad potatis samt haricots (L)
Rimmad torsk serveras med kapris, rödbetor, brynt smör, pepparrot, citron samt kokt potatis (L)
Tuesday 22/10
Raggmunk serveras med stekt fläsk från Blackerts gård samt rårörda lingon (G, L)
Fisk och skaldjursgryta med lax, torsk, sej, musslor, räkor, tomat, lök, fänkål serveras med aioli samt krutonger
Wednesday 23/10
Nattbakad porterstek serveras med gräddsås, brysselkål, gelé, pressgurka samt kokt potatis (L, G)
Ugnsbakad lax serveras med basilikahollandaise, citron, sockerärtor samt kokt potatis
Thursday 24/10
Älgfärsbiff serveras med trattkantarellsås, rårörda lingon, pressgurka samt potatis (L)
Ärtsoppa med fläsk serveras med pannkakor, jordgubbssylt samt vispad grädde (L, G)
Friday 25/10
Schnitzel på gris från Blackerts gård serveras med bearnaisesås, gröna ärtor, rödvinssås samt rostad potatis (G)
Tortellini med ricotta och spenat serveras med tomatsås, spenat samt färskriven parmesan (G, L)
Veckans
Vegetarisk: Gnocchi serveras med champinjoner, brynt smör, sockerärtor, ruccola samt ädelost (L)
Sallad: kallrökt lax, avocado, citron, sparris, quinoa, örtyoghurt (L)