Monday 25/9
Gryta på kyckling från Bosgård med Paneng och kokosmjölk, paprika, lök, majs samt basmatiris.
Tomat o mozzarellaöverbakad sej serveras med citrussås, broccoli samt kokt potatis,
Tuesday 26/9
Raggmunk med fläsk från Blackerts gård serveras med rårörda lingon.
Bohusgryta med lax, sej, räkor, musslor serveras med ramslöksaioli samt krutonger.
Wednesday 27/9
Rullad på flundra med räkor, västerbottenost i räksås serveras med kokt potatis.
Nattbakad slottsstek på fransyska serveras med gräddsås, pressgurka, brysselkål, gelé samt kokt potatis.
Thursday 28/9
Dansk sjömansbiff serveras med buljongkokt potatis o lök serveras med saltgurka.
Ärtsoppa med fläsk serveras med pannkakor, jordgubbssylt samt vispad grädde.
Friday 29/9
Schnitzel på gris från Blackerts gård serveras med bearnaisesås, gröna ärtor, rödvinssås samt rostad potatis.
Gravad lax serveras med dillstuvad potatis, citron samt senapssås.
Veckans
Vegetarisk
Gnocchi serveras med champinjoner, parmesan, ruccola.
Sallad
Fetaost, rödbetor, honung, roman, rostade frön.