Monday 30/6
Pankopanerad kyckling serveras med fried rice samt äppel-currycremé (G)
Västerbottenost överbakad sej serveras med stuvad spenat, citron samt färskpotatis (L)
Tuesday 1/7
Grillad benfri kotlett från Blackerts gård serveras med ratatouille, citronyoghurt samt rostad färskpotatis (L)
Fisk och skaldjursgryta med lax, sej, torsk, musslor, räkor, fänkål, tomat, lök, aioli samt krutonger (G)
Wednesday 2/7
Hemgjorda köttbullar serveras med gräddsås, pressgurka, rårörda lingon samt kokt färskpotatis (L)
Ädelostöverbakad lax serveras med ruccolacremé, citron, sockerärtor samt kokt färskpotatis (L)
Thursday 3/7
Wallenbergare på svensk kalv serveras med potatispuré, gröna ärtor, rårörda lingon samt skirat smör (G, L)
Stekt strömming med senap o dill serveras med potatispuré, rårörda lingon, citron samt skirat smör (G, L)
Friday 4/7
Schnitzel på gris från Blackerts gård serveras med bearnaisesås, gröna ärtor, rödvinssås samt rostad färskpotatis (G)
Hemgravad citruskryddad lax serveras med dillstuvad potatis, citron samt senapssås (L)
Veckans
Vegetarisk: Pasta med sparris, spenat, tomat, parmesan, grädde samt rostade frö (G, L)
Sallad:
Rostbiff, currycremé, saltgurka, rostad lök, färskpotatis, roman (G)